Zorgaanbod

Mismo begeleiding biedt jongeren t/m 23 jaar (specialistische) individuele begeleiding op maat bij complexe zorgvragen. Dit doen wij door middel van een passende, individuele en vraaggerichte aanpak. Mismo laat de jongere zelf de koers bepalen, zelf aanpakken, leren en doen. Een professioneel team van (ortho)pedagogen en psychologen staat klaar om samen met de jongere aan de slag te gaan. Geen wachtlijsten of ingewikkelde procedures maar op korte termijn samen aan de slag.

AD(H)D

AD(H)D

Begeleiding bij een diagnose ADD of ADHD. Het aanleren van vaardigheden om beter met het gedrag om te leren gaan. Ondersteuning voor de omgeving om het gedrag beter te leren verstaan.

Hoe Mismo kan helpen

Angst & somberheid

Angst & somberheid

Ondersteuning bij angst en somberheid, zodat hiermee kan worden gewerkt en er weer meer ruimte en perspectief ontstaat.

Hoe Mismo kan helpen

Assertiviteit

Assertiviteit

Individuele begeleiding waarbij de jongere zich goed op zijn gemak voelt en open staat voor het leren van nieuwe vaardigheden met als doel het vergroten van de weerbaarheid.

Hoe Mismo kan helpen

Autisme

Autisme

Specialistische aandacht voor sociale vaardigheden, dagbesteding, zelfredzaamheid, structuur aanbrengen, zelfvertrouwen en autonomie in het geval van een stoornis uit het autistisch spectrum.

Hoe Mismo kan helpen

Thuiszitters

Thuiszitters

Het helpen een nieuw perspectief te bieden bij niet naar school gaande jongeren door middel van specialistische begeleiding op maat.

Hoe Mismo kan helpen

Van groep 8 naar de brugklas

Van groep 8 naar de brugklas

Vaak is de overgang van de groep 8 naar de brugklas voor een kind een grote gebeurtenis. Ondersteuning om deze oversteek zo geleidelijk en prettig mogelijk te laten gebeuren.

Hoe Mismo kan helpen

Vermoeidheid & stress

Vermoeidheid & stress

Begeleiding voor jongeren met chronische vermoeidheid, overprikkeldheid, omgaan met spanningen, faalangst, problematische nachtrust of hoofdpijn.

Hoe Mismo kan helpen

Direct aanmelden of meer weten?

Spambeveiliging

 

Neem contact met ons op

Bezoekadres

Mismo Begeleiding
Keizer Karelplein 11
6511 NE Nijmegen

Openingstijden

Ma - vr |
11.00 - 18.00 uur
Za - zo |
Op afspraak

Bel of mail ons

T |
06-15230149
E |
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vul het formulier in |
klik hier